derma.cosmetics

The power of medical beauty

Dermatologiskt inspirerad förstklassig hudvårdsserie

Dr. med. Christine Schrammek derma.cosmetics

Dr. med. Christine Schrammek-Drusio har tagit fram en professionell, fullständig hudvårdsserie med ett tydligt mål om att hjälpa huden återställa dess hälsosamma och vackra utseende.  Från produkter för normal hud till effektiv återfuktning och inklusive lösningar för speciella hudproblem. Denna serie erbjuder väldigt effektiva kosmetiska formuleringar.

Speciellt fokus har alltid legat på utvecklingen av anti-age produkter. Detta segment representerar en stor utmaning, då det viktigaste här är att skydda huden och återställa de första synliga tecknen på åldrande. Minst lika viktigt för Dr. med. Christine Shrammek-Drusio har alltid varit att ta fram de bästa formuleringarna och hjälpen för oren hud eller hud med tendenser mot problem, såväl som känslig hud.  Hälsosam, frisk hud reflekterar vårat välmående och det är därför Dr. med. Christine Schrammek-Drusios mål med dermatologisk kosmetika är att hitta specifika lösningar för många olika hudproblem. Utvecklat av en dermatolog för problemhud.

Under kursen får ni en grundlig genomgång av samtliga kollektioner inom derma.cosmetics. Produktgenomgången ger er en god produktkännedom och ni är redo för att börja erbjuda produkterna på er salong.

Kurstillfällen:

Malmö:  17 augusti och 26 oktober 2019

Göteborg: 6 oktober 2019

Stockholm: 3 september och 26 november 2019

Tid: 10.00-16.30

Plats: Information skickas med bekräftelse på anmälan

Anmälan skickas till: utbildning@servita.se, senast 2 veckor innan valt kurstillfälle. OBS! Anmälan är bindande

Pris: 495kr/pers (Väljer ni att ta in derma.cosmetics på er salong dras kursavgiften av på första ordern)

Efter anmälan skickar vi ut en bekräftelse och betalningsinformation

OBS! Kursen är endast öppen för diplomerade hudterapeuter

Alla som genomgår kursen erhåller ett diplom som certifierad derma.cosmetics terapeut. Detta måste förnyas var tredje år.

Vi bjuder på lunch!