Derma.Cosmetics

 

The power of medical beauty

Dermatologically inspired high-end skincare series

Under övervakning av utbildad dermatolog dr. Med. Christine Schrammek-Drusio, har en komplett professionell hudvårdsserie utvecklats med målet att hjälpa huden att återställa sitt hälsosamma, vackra jag. Här hittar du produkter föra all hudtyper och tillstånd, och med lösningar för speciella hudproblem, erbjuder denna hudvårdsserie mycket effektiva kosmetiska formuleringar.

Särskilt fokus har alltid varit på utvecklingen av anti-aging produkter. Det här segmentet representerar en stor utmaning, eftersom det viktiga här är att skydda huden och korrigering av de första synliga tecknen på åldrande. Samtidigt vård av oren hud eller hud med tendens till problem, liksom känslig hud, är särskilt viktigt för Dr. med. Christine Schrammek-Drusio. Hälsosam hud återspeglar en persons välbefinnande, och det är därför målet med dermatologiskaprodukter hos Dr. med. Christine Schrammek-Drusio hittar specifika lösningar för ett brett utbud av hudproblem. Utvecklad av en hudläkare för problemhud!

Derma.Cosmetics består av 8 olika produktserier:

Essentials

Produkterna i Essential-serien utgör grunden för vård av normal hud. Innan du använder några mer aktiva krämer och masker är det ett absolut måste med en balanserad hud.

Effektiva och säkra basprodukter som inte påverkar hudbarriärens funktioner. Med ett innehåll av mycket effektiva ingredienser, samtidigt som det är skonsamt mot huden, utgör Essentials produkter den perfekta basen för att upprätthålla en balanserad hud.

ESSENTIAL-serien innehåller aktiva, koncentrerade ingredienser, med höga nivåer av högeffektiva växter och örter. Passar alla hudtyper och kombineras ofta med produkter från andra serier.

Hydrating

Vatten är livets elixir för vår hud. Vattnet ska levereras till huden inte bara från insidan genom att dricka det utan också från utsidan genom att använda kosmetiska produkter som säkerställer långvarig fuktbindning i huden.

Naturen har utrustat huden med naturliga fuktgivande faktorer, som kan lagra fukt i stratum corneum. Men om hudlagret äventyras av otillräcklig fukt i luften, till exempel orsakad av luftkonditionering, överdriven svettning eller uttorkning genom solexponering, kan hudens fuktgivande faktorer gå förlorade. Av denna anledning kan produkterna från Dr. med. Christine Schrammek derma.cosmetics hudvårdsserier hjälpa dig. Den innehåller komponenter av dessa naturliga fuktgivande faktorer för att stödja fuktbindande processer i cellerna. För fräsch och fast hud.

Fuktförlust är en naturlig del av åldrandet. Men andra faktorer påverkar också fuktbalansen i stor utsträckning. UV-strålning, fria radikaler, medicinering, överstimulering och produkter bestämmer i stor utsträckning hudens kemiska struktur och utsätter huden för fuktförlust. Med tiden kan fuktförlust leda till förlust av volym och spänst och tidigt åldrande med fina och djupare linjer.

Genom dokumenterad forskning har Dr. Schrammek utvecklat den högeffektiva formeln MoistureLab Technology. Hydra Maximum tillför huden intensiv fukt till huden. Den naturliga fuktgivande förmågan i huden stimuleras, förmågan att bibehålla fukt är optimerad, linjerna minskar och hudens barriär stärkt.

 

Mela White

Hudvårdsserien Mela White ljusar försiktigt upp mörka områden och utmärker skillnader i ton. För en jämn hudton. Mela White kombinerar dess uppljusande effekt med icke-aggressiva ingredienser som har mycket effektiva fuktighetsgivande och regenererande egenskaper.

Produkterna i Mela White-serien tar hand om hudens många behov vid behandling av pigmentering. Hyperpigmentering kan orsakas av flera och komplexa orsaker. Dr. Christine Schrammek-Drusio har spenderat många år på att undersöka formler som aktivt behandlar pigmentfläckar.

Mela White produkter behandlar effektivt hyperpigmentering med starkt koncentrerade aktiva substanser som normaliserar melaninproduktionen och bryter melaninföreningar som ligger i huden. Samtidigt minskar ingredienserna stressen på huden, skyddar och stärker hudbarriären. En stark balanserad balans är viktigt för långvariga positiva resultat.

Mela White produkter innehåller högkoncentrerade aktiva substanser, såsom Illumicin, Vit C, Defensil för att behandla huden på ett omfattande sätt.

Beauty Elements

Universella hudvårdsprodukter med effektiva ingredienser för rejäl lyster och hälsosam hud. Även i stressiga situationer och under miljöpåverkan får huden åter sin naturliga skönhet och repareras. Beauty Elements ger extra omsorg åt din hud och passar perfekt med produkter från våra andra serier.

Universella hudvårdsprodukter med effektiva aktiva ingredienser som reparerar och skyddar huden mot stress och negativ miljöpåverkan.

Beauty Elements är centrala, viktiga behandlingsprodukter som passar de flesta hudförhållanden. Stimulerande, fuktbalansering, stärkande och skyddande effekt. Passar perfekt i kombination med andra produktlinjer från Dr. Schrammek.

Regulating

Oljig och oren hud är ett av de vanligaste hudproblemen. För optimal skötsel av oljig och oren hud behövs en kombination av aktiva ingredienser som reglerar sebumproduktionen i huden utan att torka ut,  samtidigt som inflammationer förhindras.

Regulating serien kombinerar lugnande ingredienser med reglerande ämnen och lämnar ansiktet balanserad och matt för ett förbättrat utseende av huden. Ett fuktgivande komplex återställer hudens fuktbalans.

Reglerar och absorberar överskott av talg, förhindrar bakterier och mattar ner en glansig hud. Den optimala behandlingen av fet hud är aktiva substanser som reglerar talgproduktionen, är antibakteriella och förhindrar inflammation utan att torka ut huden. Regulating serien kombinerar lugnande ingredienser med reglerande ämnen som normaliserar det höga PH-värdet.

Regelbunden användning av REGULATING-serien ger klarare, renare, lugnare hud och minskade orenheter

Sensitiv

Känslig hud är särskilt påverkad av yttrefaktorer. Resultaten är ofta en känsla av stramhet och rodnad samt torra hudfläckar eller till och med allergiska reaktioner.

Sensitiv serien lugnar och stärker stressad och blossande hud samt ökar dess motståndskraft mot yttre stimuli och irritationer. Rodnad och känslan av stramhet reduceras och hudens fuktnivå ökar med en bestående effekt. Alla Sensitive produkter har hög toleransnivå eftersom de inte innehåller några parfymer eller mineraloljor.

Sensitiv serien är en produktlinje som skyddar och stärker hudbarriären. Lugnar symtom på minimal tid, samtidigt som huden gradvis stärks med positiva långsiktiga resultat. Produkterna ger en lugnande omsorg och lugnar ner en utsatt, känslig och stressad hud, förhindrar och reducerar rodnad och irritation.

Fokuserar på att stärka en försvagad hudbarriär och återuppbygga en ”hud i balans”, lägg till aktiva substanser som både stärker, ger fukt, verkar antiinflammatorisk, lugnande och skyddar ett irriterat hudtillstånd.

Vitality

Som dermatolog och anti-aging expert, lägger Dr. med. Christine Schrammek-Drusio stor vikt vid innovativa, högaktiva aktiva ingredienser, såsom peptider, isoflavoner och antioxidanter.

Optimalt samordnade kombinationer av aktiva ingredienser skyddar huden mot förlust av elasticitet, fukt och stärker dess kollagen och elastiska fibrer. Tecknen på för tidigt åldrad hud minskar. Fastheten och vitaliteten hos mogen hud ökar. Resultatet är en silkeslen, mjuk och revitaliserad hud.

Vitality-produkter rekommenderas från tidig vuxen ålder och kombineras ofta med Time Control-produkterna.

 

Time Control

Time Control är en serie kraftfulla anti-ageprodukter som är både förebyggande och reparerade, på linjer och rynkor som redan bildats. Som anti- age expert lägger Christine Schrammek-Drusio stor vikt på innovativa och effektiva aktiva substanser som stimulerar hudförnyelse.

Den kraftfulla och dokumenterade formeln Matrixyl 3000 stimulerar kollagen och elastinproduktion. Så småningom blir huden fastare och mer elastisk. Carosin förhindrar sockermolekylerna från att attackera kollagen och bilda tvärbindningar. Silymarin skyddar huden mot cellskador från fria radikaler och UV-strålar. Niacinamid, vitamin B3, är näringsrik och stimulerar enzym som är viktigt för cellens energimetabolism.

Rekommenderade ingredienser i Society for Dermopharmacy. Dokumenterad föryngrande effekt.