GREEN PEEL®

 

Originalet GREEN PEEL® Örtpeeling.
En naturlig vinnare.

Det globalt framgångsrika originalet GREEN PEEL® Örtpeeling hjälper tusentals människor att få en vacker och hälsosam hud – helt naturligt. 3 behandlingsmetoder, utvecklade av en hudläkare, ger synliga och hållbara resultat.

 

 


GREEN PEEL® som problemlösare.

 

 

 

 

 

 

 

 


3 behandlingsmetoder

CLASSIC · ENERGY · FRESH-UP

För mer än 60 år sedan tog Christine Schrammek fram grunden för originalet av alla örtpeelingar, GREEN PEEL® Herbal Peeling Treatment som hjälper personer med olika typer av hudproblem att få en ren och jämn, slät hud. Basen består av en mix med åtta noga valda örter som innehåller enzymer, mineraler och vitaminer som masseras in i huden. Örtpeeling behandlingen vidareutvecklades medicinskt av hennes dotter Dr. Christine Schrammek-Drusio, och används idag av hudterapeuter och läkare världen över. Genom att använda olika mängd av örtblandningen tillåts GREEN PEEL® Herbal Peeling Treatment att anpassas efter individuella hudtillstånd och kundens behandlingsmål.

GREEN PEEL® är en mer än 60 år gammal beprövad behandlingsmetod.  Vår långa erfarenhet, bevisade resultat och tillit till de naturliga örternas kraft är helt unik. GREEN PEEL® kan användas på alla hudtyper och har fina resultat på bland annat:

Anti age: Förebyggande, minskar linjer, rynkor och förlorad elasticitet, väcker trött hud till liv och ökar cirkulationen

Akne/Orenheter: Stora porer och orenheter, acne, talgreglerande

Ärr: Orsakade av acne, olycka/operation, brännsår

Pigmenteringar: Solskadad hud, hyperpigmentering

Kropp: Förbättring av celluliter, sträckmärken, missfärgning av huden och ärr


 


GREEN PEEL® Classic

Regeneration and renewal with peeling effect

Det här är den klassiska GREEN PEEL® behandlingen. Efter en noggrann konsultation och bedömning av kundens hud masseras örtblandningen intensivt in i huden. Blodcirkulationen ökar, syre- och näringstillförseln förbättras och cellförnyelsen stimuleras. Örterna verkar i din hud under två till fem dagar efter behandling. Hudens textur och tillstånd avgör hur kraftig peelingprocessen blir. Under dessa fem dagar måste huden behandlas hemma med speciella produkter från Dr. Schrammek. På dag fem återkommer kunden till kliniken för en avslutande behandling.

Succén över decennier med originalet GREEN PEEL® Herbal Peeling Treatment talar för sig själv. Det är lösningen för en rad olika hudproblem i ansiktet och på kroppen.

Dessa inkluderar:

  • Stora porer
  • Oren hud, milier
  • Ärr
  • Fina linjer och rynkor, slapp hud
  • Solskadad hud
  • Anti-Aging
  • Vissa former av hyperpigmentering
  • Sträckmärken (striae)
  • Slapp hud på kroppen (magen, överarmar och lår)

GREEN PEEL® Energy

The vitality and regeneration kick

En behandling med naturliga örter som ger synbart ny energi till huden. Den stimulerar blodcirkulation och metabolism vilket leder till en naturlig förbättring av hudens struktur. GREEN PEEL® Energy förser din hud med den naturliga energi som behövs för att förnya dina celler. Behandlingen hjälper att reducera åldersrelaterade hudåkommor såväl som orenheter, ärr och oönskade pigmenteringar. En idealisk intensiv salongsbehandling som kan utföras fler gånger om året. GREEN PEEL® Energy kan, i vissa fall, ha en peelande effekt på huden.


GREEN PEEL® Fresh-Up

The freshness kick. Without peeling effect.

Denna behandling ger ingen fjällning av huden. Istället stimuleras och förnyas huden med naturliga örter. Blodcirkulationen ökar, porer öppnas och huden är nu mottaglig att absorbera eftervårdande produkter. Huden upplevs jämnare, fräschare och med en härlig lyster. GREEN PEEL® Fresh-Up är den ultimata behandlingen för trött och livlös hud och är en effektiv hjälp mot att förebygga för tidigt åldrande och minskad elasticitet – även om din hud ännu inte börjat visa tecken på åldrande.