Historia

Den otroliga Historian

Hudvårdsserien Dr. Schrammek är mer populär idag än någonsin tidigare. En prisbelönt serie som har funnits i över 60 år och i fler än 60 länder. Med imponerande dokumentation tillbaka till 50-talet, kan vi visa på säkra och effektiva långsiktiga resultat utöver det vanliga.

Dr. Christine Schrammek grundade företaget 1956. I hennes passion för ämnet som hudläkare hade hon alltid en önskan att ta hand om människorna runt omkring henne.

Med sin medicinska bakgrund och djupa kunskaper om naturens helande kraft utvecklade hon en behandling som visade sig vara världsberömd och mer populär än någonsin 60 år senare.

 

 

GREEN PEEL® ”ORIGINAL”
Redan 1958 lanserade Dr. Christine Schrammek den ursprungliga Green Peel® Classic-behandlingen, en örtpeeling med 100% naturlig komposition, utan några kemiska tillsatser som gav ny hud på bara 5 dagar. Möjligheten att stimulera och förbättra hudfunktionerna utan att ändra pH i hudbarriären är unik och möjliggör snabb förnyelse av huden. En behandling som kan användas på många delar av kroppen.

 

 

ORGINALET BB KRÄMEN – BLEMISHBALM
År 1967 utvecklade hon också mirakel krämen Blemish Balm – Orginal BB Cream. Syftet var att täcka rodnad, förhindra orenheter, lugna ner och främja läkningsprocessen efter Green Peel® Classic.

 

 

1988 tog hennes dotter över det professionella ansvaret. Dr .med. Christine Schrammek-Drusio  vidareutvecklade serien och försäkrade att Green Peel® hade medicinskt stöd

Som dermatolog, allergispecialist och en anti-age expert med praktisk erfarenhet som hudläkare var det naturligt att utveckla en komplett serie för olika hudsjukdomar och problem. Växtbaserade dermatologiska produkter utan parabener, utformade för att förbättra och förnya alla hudtyper i alla åldrar. Green Peel® i kombination med hemmaprodukter visar resultat  inte bara på kort tid men med fantastiska långsiktiga resultat. Kunder med nedsatt hudbarriärer är för alltid tacksamma för att äntligen uppnå en stark hud i balans.

 

 

 

GREEN PEEL® I 3 STYRKOR – NU FÖR ALLA
Sen tidigare fanns det endast en behadnling, den djupaste Green Peel®Classic, och den var för kunder med specifika hudproblem, som akne, atrofi, solbränd hud, ojämn hudton, ärr, djupa rynkor, förslappad, oelastisk och grov hud. 2010 kom Green Peel® i 3 styrkor och kan nu användas av alla; som anti-rynkbehandling från tidig vuxen ålder samt optimala resultat på de mest känsliga hudtyperna.

Dr. med Christine Schrammek-Drusio var den första läkaren i Tyskland som var bakom ett hudvårdskoncept och har sedan fått ikonstatus för sin kunskap.

 

 

Dr. med Christine Schrammek-Drusio har genom sin dermatologiska erfarenhet och med kunskapen av sin mamma arbetat upp en unik vetskap om hur man uppnår en stark och hälsosam hud. Detta genom att stimulera huden för ökad aktivitet utan onödig stress och belastning. Hållbarhetsstyrkan är grunden för hela hennes filosofi. Konsten att stimulera huden utan att inkorporera stress, med hjälp av den helande, närande, stärkande och skyddande effekten av naturen är sensationell. Hon lägger ner mycket tid på att hitta aktiva ingredienser i naturen snarare än kemikalier. Hemmaprodukter är alla problemlösare som utvecklas och förbättras regelbundet vid nya, effektivare medicinska upptäckter.

Ett övergripande mål för all behandling är att huden i sig hjälper till att rensa eventuell obalans och gradvis stärkas med ökad spänst, volym och starkare hudbarriär som resultat. Genom att stärka hudens eget försvar är inte bara effektiva kortsiktiga resultat men också mycket imponerande långsiktiga resultat uppnådda.

De unika långsiktiga effekterna uppnås med Dr Schrammeks hemmaprodukter för sig och tillsammans med Green Peel®-behandlingar. Med regelbundna Green Peel®-behandlingar och de mycket lugnande, behandlande och näringsrika hemmaprodukterna uppnås optimal stimulering med minimal belastning.

Med en holistisk behandlingsfilosofi blir dermatologen Christine Schrammek-Drusio alltmer känd för sin unika problemlösande produkter som täcker ett brett utbud av hudens balansbehov. Hon kombinerar det bästa i naturen med det bästa av den medicinska världen. Med lång generationskunskap i utvecklingen av växtbaserade aktiva ämnen har hon förvärvat expertkunskap från början av 50-talet på växter och örter.

Med hjälp av naturens kraft behandlas cellerna i sin helhet, med väldigt närande, stimulerande, reparerande och skyddande effekter. Resultat och säkerhet går hand i hand och är en viktig del av Dr Christine Schrammeks-Drusios helhetsfilosofi.

Dr. Schrammek är ett stolt familjeföretag med huden i fokus. Sonen Alexander Drusio är nu direktör och dotter Dr. Christina Drusio är snart klar med sin specialistutbildning som dermatolog. Bolaget har huvudkontor i Ruhr-metropolen Essen i Tyskland.