Vitamin C Beauty Flash

VITAMIN C BOOSTER – FÖR EN YNGRE OCH STRÅLANDE VACKER HUD
Med den nya Vitamin C Beauty Flash-produkten har Dr. Christine Schrammek lyckats nå en ny effektivitetsnivå av vitamin C. Vitamin C är en extraordinär ingrediens. Vitamin C skyddar inte bara huden effektivt mot åldrande, det ger även synlig och permanent föryngring. Vitamin C är en aktiv nyckelingrediens i kampen mot åldrande.

Lämplig för alla som önskar ge huden en aktiv anti age kick. Perfekt för dem med fina linjer, djupare rynkor, hyperpigmentering och de som upplever förlust av elasticitet.

Storlek: 7,5 ml x 3  / Rek. pris: 1220,-

Utmaningen med att använda rent Vitamin C är att det karakteristiskt tappar en del av sin effekt när det kommer i kontakt med ljus och syre. Med hjälp av ett 2-stegs-serum innehåller produkten ett rent vitamin C som aktiveras direkt före applicering. Detta ger ett unikt serum som inte bara ger en hög koncentration av Vitamin C utan även i en form som möjliggör optimal absorption.

ANVÄNDNING:
För att få ut det mesta av den högeffektiva C-vitaminblixten bör det öppna serumet användas så snart som möjligt. Vi rekommenderar en intensiv applicering under en period på 7 till 10 dagar, applicera generöst på rengjord hud på morgon och kväll före din vanliga hudvårdsritual.
Förpackningen innehåller tre flaskor så att du kan uppnå den största effekten av den koncentrerade och aktiva vitamin C-ingrediensen. Det vill säga en flaska varar 2-3 dagar.
Vitamin C blandas med de andra aktiva ingredienserna genom att trycka på vredet för dosering och skaka flaskan. Genom att skaka flaskan tillåts Vitamin C att blandas med konsistensen av serumet.

ANDRA VERKSAMMA INGREDIENSER:
Förutom vitamin C innehåller produkten ingrediensen Matrixyl® synthe'6TM, en kraftfull peptid som ökar kollagenproduktionen. Rynkor jämnas ut och huden blir mjukare och starkare. Effekten av Matrixyl® synthe'6TM har visats i in vivo- och in vitro-studier.
Liksom vitamin C och hyaluronsyra, är peptider erkända och rekommenderade som aktiva anti age ingredienser av tyska Society for Dermopharmacy. Alla dessa tre kraftkomponenter är kärnan i det nya C-vitaminet.
Aqua (Water), Butylene Glycol, Glycerin, Sodium Ascorbyl Phosphate, Pentylene Glycol, Undecylenoyl Phenylalanine, Ascorbic Acid, Morua Alba Root Extract, Sodium Hyaluronate, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Palmitoyl Tripeptide-38, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Tromethamine, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol