Växla menynVäxla menyn
Växla menynVäxla menyn

GREEN PEEL®
THE POWER OF NATURE

Green Peel® är en medicinskt utvecklad peeling, bestående av 100% naturliga och aktiva ingredienser, utan kemiska ingredienser som irriterar huden. Ett riktigt träningspass som optimerar hudens funktioner från insidan och ut för ökad styrka, sundhet och elasticitet.

TRYGG VÄG FÖR OPTIMAL HUDHÄLSA
Med en global erfarenhet på 60 år ger Green Peel® en trygg och unik erfarenhet inom hudåldring och hudhälsa. Den långa dokumentationen av effekt, trygghet och förstärkning av hudhälsan är en stor stolthet behandlingen har att leva upp till. Inte utan anledning har Green Peel® funnits i 60 år i över 60 länder och är mer populärt idag än någonsin.

HUDFÖRBÄTTRING
Green Peel® har en kraftfull och uppstramande effekt på vävnaden, bekämpar tidigt åldrande och förlust av elasticitet. Synlig förbättring av oren hud och förstorade porer, akne, ärr, ojämn hudton, pigmenteringar, solskadad hud, grå och grov hud. 

100% NATURLIG
Green Peel® innehåller ENDAST rena växter och örter, bland annat Aloe Vera, Blåstång och Spirulina. Många blir överraskade över att en så effektiv och djupverkande peeling kan vara helt naturlig. Genom den unika sammansättningen av örter behandlas huden med högkoncentrerade näringsämnen och ger en lugnande/läkande/regenererande effekt samtidigt som örterna är mycket renande och stimulerande.

KAMOMILL «VÄXTDOKTORN» ANTIINFLAMMATORISK, ANTIBAKTERIELL OCH SÅRLÄKANDE.

MINIMAL STRESS OCH BELASTNING
Till skillnad från kemisk peeling har örterna samma pH-värde som huden. Åldrande av huden förhindras utan att anstränga den viktiga hudbarriären. Trots den djupverkande peelingen gör Green Peel® heller inga hål i huden. Även den djupa Green Peel® Classic är skonsam trots sin kraftfulla djupa effekt. Green Peel® är en trygg behandling som stimulerar optimalt med minimal stress.

GLÖD OCH LYSTER
Glöden och den karakteristiska gnistan i huden vid beröring håller i sig i flera dagar efter samtliga behandlingar med Green Peel®. En säregen och helt unik effekt som ger bevis på att huden stimuleras optimalt. Från insidan jobbar örterna kraftigt antibakteriellt, antiinflammatoriskt och närande, vilket är helt avgörande för de goda resultaten.

ETT REJÄLT TRÄNINGSPASS
Green Peel® ger huden ett suveränt träningspass. Den stimulerar alla hudfunktioner, från insidan till utsidan. På grund av den ökade cirkulationen i kombination med näringsämnen från örterna påskyndas hudförnyelsen på kort tid. 

På samma sätt som vi tränar kroppen uppnår huden ökad styrka, sundhet och elasticitet med regelbundna träningspass.

Genom den ökade cirkulationen och O2-tillgången ökar ämnesomsättningen i cellerna. Cellförnyelsen i överhuden ökar och produktionen av bindväv i hudens struktur stärks. Hudens fuktinnehåll balanseras, huden regenereras och återupplivas samt framstår starkare och friskare med ökad elasticitet.

ÖRTERNAS KRAFT
Örterna innehåller en unik sammansättning som har olika effekter på och i huden. Från insidan verkar örterna kraftigt antibakteriella, antiinflammatoriska, näringsrika, stärkande, renande och beskyddande i flera dagar efter behandlingen. Unikt hjälper örterna huden att få vad den behöver efter ”träningspasset” och resulterar i minimal stress på huden.

Örternas peelande effekt på hudytan ökar cirkulationen och penetrationsförmågan. 

Detta är helt avgörande för att örtmaskens mycket aktiva substanser ska kunna frigöras och stimulera de djupare hudlagren.

DETOX
Den kraftfulla stimuleringen av ämnesomsättningen tillsammans med örternas rengörande effekt ger huden en perfekt detox. Cellernas förmåga att regenerera, absorbera näringsämnen och utsöndra avfallsprodukter ökas av Green Peel®.

PRISVINNARE
Green Peel® är en prisbelönt behandling. Sedan 2010 har den vunnit ett pris varje år för den bästa behandlingen för naturlig hudförnyelse av ”Beauty Forum Germany”. Ett högt rankat pris som konsumenten själv kårar. 

I Norge har Green Peel® även fått stor uppmärksamhet och publicitet från oberoende medier.

Inte utan anledning skrev VG den 1 januari 2017 att MinMote utsåg Green Peel® till årets hälsotrend 2017 och huvudstadens hetaste behandling. Tidningen Elle och MinMote testade behandlingen och rekommenderade varmt behandlingen. År 2014 beskrev Stylemag Green Peel® som ”kändisarnas favorit”.

PERFEKT TILL DEN UPPTAGNE MANNEN OCH KVINNAN
Green Peel® är en behandling i tiden. Du uppnår otroliga resultat utan att begränsa vardagslivet för den upptagna kvinnan och mannen. Även med den djupaste Green Peel® behöver du inte vara borta från jobbet. Hudens egna processer stimuleras med resultatet att huden rensar upp obalanser, åldrande fördröjs och hudbarriären stärks. Huden är minimalt stressad och du uppnår unika resultat utan att stressa huden med rodnad och hudlossning en längre tid. 

För att uppnå de otroliga och unika långsiktiga resultaten, med ökad elasticitet, volym, styrka och varaktig balans, används Dr. Schrammek’s hemmaprodukter mellan regelbundna Green Peel®-behandlingar. Det är enkelt och effektivt att göra Dr. Schrammek till sin dagliga hudvårdsrutin där hudens resurser optimeras.

EN BEHANDLING – TRE STYRKOR: Green Peel® FRESH UP, Green Peel® ENERGY, Green Peel® CLASSIC

EN BEHANDLING – 3 STYRKOR
Green Peel® finns i tre styrkor efter behov och hudtyp. Den lättaste Fresh Up- eller Express-versionen ”Quick Fix” är en populär partypeeling som i tillägg sätter igång processer som saktar ner åldrandet och stärker känslig hud. Den mellersta, Green Peel® Energy, är en djupverkande anti-age behandling med goda resultat på specifika problem, medan den djupaste behandlingen ger fullständig förnyelse av huden på 5 dagar. De lättaste Green Peel®-behandlingarna är perfekta förberedelser inför de djupaste. Läs mer om de olika krafterna här.

PARTY PEELING – EN GLÖD DU INTE KAN SMINKA DIG TILL
Green Peel® ger den perfekta partyglöden som du inte kan sminka dig till. En glöd som strålar ut genom din make-up. Kändisarnas favorit – ett måste på den röda mattan.

Green Peel® ger en helt unik glöd och är något behandlingen är känd för. Den mildaste styrkan, Green Peel® Fresh Up, ger en fantastisk partyglöd i tillägg till att den bekämpar tidigt åldrande och förlust av elasticitet. Ett perfekt val före sociala händelser och en optimal ”MAKE-UP”-förberedelse inför den röda mattan. Populärt bland modeller före fotografering.

Glöden och den karakteristiska gnistan när huden berörs efter samtliga Green Peel® behandlingar är ett bevis på att huden stimuleras optimalt under många dagar.

KÄNSLIG HUD
Kunder med känslig hud är lättade över att även de kan ta en ’så’ effektiv behandling och samtidigt stärka huden. Otaliga nöjda kunder har fått en friskare hud med en starkare hudbarriär som de inte trodde var möjlig. Detta är otroligt relevant idag där många människor går runt med en belastad hudbarriär. Samtidigt stimuleras hudens funktioner från insidan och ut med synliga resultat på kort tid.

En känslig hud bör först endast ta den lättaste Green Peel® Fresh Up. Med regelbundna Green Peel® Fresh Up-behandlingar och användning av Dr. Schrammek’s hemmaprodukter som stärker känslig hud, blir huden och hudbarriären gradvis starkare. Så småningom tolererar huden starkare och djupare Green Peel®-behandlingar. Dr. Christine Schrammek blir mer och mer känd för sin expertis inom behandling av känslig hud.

STARK HUD I BALANS MED POSITIVA LÅNGSIKTIGA RESULTAT
Regelbundna träningspass med Green Peel® tillsammans med Dr. Schrammek hemmaprodukter ger en stark hud i balans. Motion och balans är begrepp som är helt centrala för alla Dr. Schrammek-terapeuter och viktiga för att uppnå positiva långsiktiga resultat.

HEMMAPRODUKTER
Hemmaprodukterna efter en Green Peel® har en mycket viktig betydelse för resultatet av behandlingen. Produkterna har utvecklats genom noggrann forskning om vad huden behöver för att uppnå de unika resultaten och bidra till att huden blir minimalt stressad.

Hemmaprodukterna har en kraftigt lugnande effekt samtidigt som de bidrar till att de unika örterna har en längre verkningstid i huden. Dessutom tillsätts viktiga närande, uppbyggande, stärkande och aktiva ingredienser i huden, som även är skyddande och fuktbalanserande.

Detta är mycket viktigt för att resultatet ska kunna optimeras på ett effektivt och säkert sätt. En optimal stimulering med minimal belastning. Denna kunskap bygger på Dr. Christine Schrammek Drusio’s filosofi.

För att uppnå de otroliga och unika långsiktiga resultaten, med ökad elasticitet, volym, styrka och varaktig balans, används Dr. Schrammek’s hemmaprodukter mellan regelbundna Green Peel®-behandlingar.

HITTA PRODUKTERNA SOM PASSAR DIN HUD