Växla menynVäxla menyn
Växla menynVäxla menyn

EN SÄKER MEDICINSKT FRAMTAGEN PEELING MED SYNLIGA RESULTAT PÅ EN MINIMUM TID

Med de 3 Green Peel® behandlingarna bestäms styrkan utifrån hudens behov och en gemensam lösning erbjuds individuellt anpassad till alla åldrar och hudförhållanden.

1. GREEN PEEL® FRESH UP
Den milda metoden för bättre glöd och anti age. Populärt kallad ”party peel” eftersom huden får så stor glöd att du kan gå direkt till festen. Samtidigt startar behandlingen processer som bromsar åldrandet, förbättrar upptaget av aktiva ingredienser och förbättrar oren hud. Unik behandling för känslig och tunn åldrande hud eftersom den stärker hudbarriären.

2. GREEN PEEL® ENERGY
En djupare variant som passar perfekt för dem som behöver en djupare anti age-behandling. Effektiv på rynkor, pigmentfläckar, stora porer och akne. Du kan komma att bli lite röd efteråt, men vanligtvis inte värre än att du kan gå på fest nästa dag. Perfekt för den upptagna mannen/kvinnan som vill ha en mycket effektiv behandling utan att begränsa vardagen.

3. GREEN PEEL® CLASSIC
Komplett förnyelse av huden på 5 dagar. Tillämpad i nästan 60 år i över 60 länder. 

Det finns många kunder med synliga hudproblem som vill ha förnyad hud utan kemikalier och kosmetisk kirurgi. Framgången med den ursprungliga Green Peel® Classic-metoden av Dr. med. Christine Schrammek har visat otroliga resultat med stor trygghet under många decennier.

Lämplig för de med djupa linjer, grov och dåligt cirkulerad hud, akne, ärr, stora porer och solskadad hud. På kroppen: akne, ärr, hudbristningar och celluliter.

HITTA PRODUKTERNA SOM PASSAR DIN HUD