Växla menynVäxla menyn
Växla menynVäxla menyn

DR. SCHRAMMEKS
HOLISTISKA BEHANDLINGSFILOSOFI

Dr. med. Christine Schrammek är en världsberömt medicinsk inspirerad hudvårdsserie, dermatologiskt testad och utvecklad med expertkunskap inom växter och örter.

Med en kunskap som samlats i över 60 år (läs om den unika berättelsen här), erbjuder serien ett komplett utbud av innovativa och högteknologiska produkter för olika hudåkommor och hudproblem. Alla produkter är dermatologiskt utvecklade med dokumenterade aktiva ingredienser från ”senaste nytt” i kombination med mycket aktiva aktiva ingredienser från ört- och växtriket. 

En imponerande kunskap som har fulländats genom generationer. Inte utan anledning har serien funnits i nästan 60 år i över 60 länder.

INNOVATÖRER FORUT FöR SIN TID
Både Green Peel® och flera produkter i hudvårdsserien har nominerats och har vunnit många utmärkelser. Green Peel® är mer populärt än någonsin och visar hur effektiv och imponerande kraften hos örter är. 

Dr. Christine Schrammeks filosofi om unik effekt utan onödig stress på huden visas på ett exemplariskt sätt

Många av produkterna i hudvårdsserien är sanna innovatörer och kategorivinnare, till exempel Blemish Balm – den ursprungliga BB-krämen. 

Ett halvt sekel efter upptäckten är Blemish Balm mer populär än någonsin och har blivit en skönhetstrend över hela världen. Special Care Cream och Skin Elixir visar även styrkan genom generationskunskap och är centrala och mycket viktiga behandlingsprodukter i dagens utmaningar inom hudhälsan.

STÄRK OCH HÄLSOSAM HUD
Genom sin erfarenhet som hudläkare och med sin mors kunskap har Dr. Christine Schrammek fått en unik kunskap om hur man uppnår en stark och frisk hud genom att stimulera huden till ökad aktivitet utan onödig stress och belastning. Hudbarriärens styrka är grunden för hela hennes filosofi.
Konsten att stimulera huden utan negativ stress med naturens läkande, närande, stärkande och skyddande effekt är uppseendeväckande.

Hon lägger stor vikt och tid på att finna aktiva ingredienser i naturen snarare än kemikalier. Hemmaprodukterna är alla problemlösare som regelbundet uppdateras för effektivare nya medicinska resultat. 

Ett övergripande mål i all behandling är att själva huden får hjälp att rensa upp i en obalans och gradvis stärks med ökad elasticitet, volym och en stärkt hudbarriär som följd. 

Genom att stärka hudens egna försvar uppnås inte bara effektiva kortsiktiga resultat utan även mycket imponerande långsiktiga resultat. 

De unika långsiktiga effekterna uppnås genom att enbart använda Dr. Schrammek hemmaprodukter och i samband med Green Peel®-behandlingar. Med regelbundna Green Peel®-behandlingar och de mycket lugnande, behandlande och närande hemmaprodukterna uppnås en optimal stimulering med minimal belastning.

SKAVFRÅKEN ÄR EN AV MÅNGA INGREDIENSER I ÖRTERNA. DENNA PLANTEA HAR EN RENGJÖRANDE OCH PEELANDE EFFEKT SAMTIDIGT SOM DEN ER ÄR INNFLAMMATIONSDÄMPANDE

KAMOMILL: ”VÄXTDOCTOR”, ANTIINFLAMMATORISK, ANTIBAKTERIELL OCH SÅRLÄKANDE

HOLLISTISK BEHANDLING – EXPERTKUNSKAP I VÄXTER OCH ÖRTER – VÄXTSBASERAD SERIE
Med en holistisk behandlingsfilosofi, blir hudläkaren Christine Schrammek-Drusio mer och mer känd för sin unika problemlösningskompetens som täcker ett brett spektrum av hudens behov av att komma i balans.

Hon kombinerar det bästa av naturen med det bästa från den medicinska världen. Med lång generationskunskap i utvecklingen av växtbaserade och aktiva ingredienser har hon samlat expertkunskap från tidigt 50-tal om växter och örter.

Med hjälp av naturens kraft, behandlas cellerna enhetligt, med närande, stimulerande, reparerande och skyddande effekt.

Resultat och trygghet går hand i hand och är en viktig del av Dr. Christine Schrammeks holistiska filosofi.

ALLERGI- OCH ANTI AGE SPECIALIST
Som allergi- och anti age-specialist, med expertkunskap i växter och örter, kombinerar Dr. Christine Schrammek Drusio det bästa från den medicinska världen med växtriket. 

Hon blir mer och mer känd för sin kunskap om behandling av känslig hud där inte bara symtomen minskar utan hudens försvar stärks så att de långsiktiga resultaten med Green Peel® i kombination med hemmaprodukterna imponerar fler och fler. Hennes filosofi är att huden kan stimuleras utan onödig stress, men med en stimulans som återuppbygger och stärker en skadad hudbarriär med säkra och avancerade aktiva ingredienser.

En hud med god elasticitet och volym utan snabbt åldrande ses i samband med en välfungerande och stark hudbarriär – en hud i balans. Därmed behandlas förebyggande åldring och åldrande hud mer enhetligt än bara stimulering.

Med Dr. Schrammek är det möjligt att uppnå en unik effekt utan onödig stress och utan att ta onödiga chanser för huden.

CERTIFISERADE TERAPEUTER
Dr. Schrammek finns på utvalda kliniker med certifierade terapeuter. Hitta din närmaste klinik här.

Genom årens lopp har det funnits flera imitationer av Green Peel®, men ingen har lyckats kopiera den unika behandlingen i kombination med de effektiva produkterna. Fråga efter den ursprungliga örtpeelingen från Dr. Schrammek.

HITTA PRODUKTERNA SOM PASSAR DIN HUD