Växla menynVäxla menyn
Växla menynVäxla menyn

EN HISTORIA UTÖVER DET VANLIGA

Hudvårdsserien Dr. Schrammek är mer populär idag än någonsin. En prisbelönt serie som har funnits i 60 år i över 60 länder. Med imponerande dokumentation från 50-talet visar produkterna säkra och effektiva långsiktiga resultat utöver det vanliga.

ERFARENHET I GENERATIONER
Dr. Christine Schrammek var företagets grundare 1956. I sin passion för yrket som hudläkare hade hon alltid en önskan att stå upp för människorna omkring sig.

Med sin medicinska bakgrund och djupa kunskap om naturens helande kraft utvecklade hon en behandling som visade sig vara världsberömd och mer populär än någonsin 60 år senare.

DR. CHRISTINE SCHRAMMEK FRÅN 1950-TALET

ÖRTERNA FRÅN LANSERINGEN I 1967

GREEN PEEL® ”THE ORIGINAL”
Redan 1958 lanserade Dr. Christine Schrammek den ursprungliga Green Peel® Classic-behandlingen, en örtpeeling med 100% naturlig sammansättning, utan några kemiska tillsatser som gav ny hud på bara fem dagar. Förmågan att stimulera och stärka hudens funktioner utan att ändra pH-värdet i hudbarriären är unik och gör att huden förnyas snabbt. En behandling som kan appliceras på vilken som helst del av kroppen. 
Efter behandling arbetar de näringsrika örterna aktivt på insidan i flera dagar, vid beröring av huden upplevs en gnistrande känsla. 

Bakgrunden till framgången var en önskan om att hitta en behandling för att lindra oönskade hudförhållanden och hudproblem, såsom allvarlig akne. Det visade sig dock att örterna även hade en uppstramande effekt på vävnaden och gav häpnadsväckande resultat i form av minskning av rynkor och linjer. 

BLEMISH BALM – ORIGINALKRÄMEN BB-CREAM

THE ORGINAL BB CREAM – BLEMISH BALM
1967 utvecklade hon även mirakelkrämen Blemish Balm – den ursprungliga BB-krämen. 
Syftet var att täcka rodnad, förhindra föroreningar, lugna ner och främja läkningsprocessen efter Green Peel® Classic.

DR. CHRISTINE SCHRAMMEK

DOTTERN DR. CHRISTINE SCHRAMMEK-DRUSIO TOG ÖVER ANSVARET 1988

DOTTERN ÖVERTAR ANSVARET
År 1988 övertog dottern Dr. med. Christine Schrammek-Drusio det professionella ansvaret i företaget. Hon vidareutvecklade serien och såg till att Green Peel® blev stärkt ur ett medicinskt perspektiv.

Som hudläkare, allergispecialist och anti age-expert med praktisk erfarenhet som läkare i en hudklinik, var det naturligt att utveckla en komplett serie för olika hudsjukdomar och problem. Växtbaserade dermatologiska produkter utan parabener, utformade för att stärka och förbättra alla hudtyper i alla åldrar. 

Green Peel® i kombination med hemmaprodukter ger inte bara resultat på kort tid utan ger även fantastiska långsiktiga resultat. Kunder med en försvagad hudbarriär är evigt tacksamma för att äntligen uppnå en stark hud i balans. En balanserad hud åldras senare.

Efterfrågan på hennes holistiska behandlingsfilosofi växer.

GREEN PEEL® I 3 STYRKOR; GREEN PEEL® FRESH UP, GREEN PEEL® ENERGY OG GREEN PEEL® CLASSIC

NÄRINGSFYLLDA ÖRTER SOM JOBBAR AKTIVT PÅ INSIDAN I FLERA DAGAR EFTER BEHANDLING

GREEN PEEL® I 3 STYRKOR  – NU FÖR ALLA
Eftersom behandlingen endast fanns i den djupaste Green Peel®Classic, var den anpassad för kunder med specifika hudproblem; såsom akne, atrofi, solskadad hud, ojämn hudton, ärr, djupa rynkor, slapp, oelastisk och grov hud.

År 2010 kom Green Peel® i tre styrkor och kan nu användas av alla; allt ifrån en anti age-behandling från tidig vuxen ålder till de de mest känsliga hudtyperna, för optimala resultat. 

Dr. Christine Schrammek var den första läkaren i Tyskland som stod bakom ett hudvårdskoncept och har sedan dess uppnått ikonisk status för sin kunskap.

SONEN ALEXANDER DRUSIO OCH DOTTERN DR. CHRISTINA DRUSIO

GENERATIONSKUNSKAP MED RESULTAT I FOKUS
Dr. Schrammek är ett stolt familjeföretag med resultat i fokus. Sonen Alexander Drusio är nu direktör och dottern Dr. Christina Drusio kommer snart att avsluta sin specialutbildning som hudläkare och är redo att föra namnet vidare med styrka och professionell seriositet. 
Företaget har sitt huvudkontor i Ruhr-metropolen Essen, Tyskland.

ÖRTERNA IDAG

AMBASSADÖR
År 2016 fick Dr. med. Christine Schrammek-Drusio sitt erkännande som ambassadör för senaten för ekonomi och vetenskap i Tyskland. En ärorik och speciell utmärkelse med en spännande utmaning

DR. SCHRAMMEKS VÅRDANDE PRODUKTER PASSAR ALLA HUDTYPER

DERMELIE – ÅTERFÖRSÄLJARE I NORGE SEDAN 2011
Hudterapeut Eli Holme Lie vid Haugesund Hudvårdsklinik började med Dr. Schrammek redan 1988. Genom 40 år som praktiserande hudterapeut, med de flesta hudvårdsserierna på marknaden både med och utan medicinskt samarbete, förstår Eli att Dr. Schrammek har knäckt koden. 

Otaliga återkopplingar från nöjda kunder under många år har gett bevis på unika långtidsresultat. År 2011 blev Eli Holme Lie och Anne Karen Taule, återförsäljare för Dr. Schrammek i Norge under företagsnamnet Dermelie AS.

I FEBRUARIUTGÅVAN AV ELLE TESTAR DE UT DET SENASTE INOM ANTI-AGE, BLAND ANNAT GREEN PEEL

ÅRETS TREND OCH HUVUDSTADENS HETASTE BEHANDLING
Inte utan anledning skrev VG den 1 januari 2017 att MinMote utnämnde Dr. Schrammek Green Peel® till årets hälsotrend för 2017 och huvudstadens hetaste behandling. 

Tidningen Elle och MinMote testade behandlingen och rekommenderar den det varmaste.

HITTA PRODUKTERNA SOM PASSAR DIN HUD